ΕΚΔΡΟΜΕΣ

Κατηγορίες Εκδρομών:Αναζήτηση

Λέξη(εις) αναζήτησης:

Κατηγορία Εκδρομής:

Τιμοκατάλογος Πάσχα

Γενικοί όροι

Αρχική εκδρομών » Κατηγορία Εκδρομής: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ » Προορισμός: ΕΥΒΟΙΑ ( ΑΙΔΙΨΟΣ - ΧΑΛΚΙΔΑ)
• ΕΥΒΟΙΑ ( ΑΙΔΙΨΟΣ - ΧΑΛΚΙΔΑ)
Αναχωρήσεις :

Ημέρες Εκδρομής : 4

Περιληπτικά :

ΑΙΔΗΨΟ - ΧΑΛΚΙΔΑ - ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΩΣΟΣ - ΟΣΙΟΣ ΔΑΥΪΔ - ΙΣΤΙΑΙΑ - ΒΟΛΟΣ - ΠΗΛΙΟ

Πρόγραμμα Εκδρομής


ΗΜΕΡΑ 1η : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ –ΧΑΛΚΙΔΑ- ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΩΣΟΣ-ΑΙΔΗΨΟΣ. Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 07.00 για Εύβοια δια μέσου Τεμπών (στάση για καφέ) Λαμίας, Χαλκίδας, στάση για καφέ και βόλτα στην παραλία. Στην συνέχεια αναχώρηση για το Προκόπι, όπου θα επισκεφτούμε το μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου. Στο μοναστήρι φυλάσσεται το σκήνωμα του αγίου, το οποίο το έφεραν οι πρόσφυγες από το Προκόπι της Μικράς Ασίας μετά την καταστροφή το 1922. Χρόνος ελεύθερος στους εκδρομείς για προσκύνημα και γεύμα. Αναχώρηση και άφιξη στην Αιδηψό, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και Δείπνο. Διανυκτέρευση.
ΗΜΕΡΑ 2η : ΟΣΙΟΣ ΔΑΥΙΔ. Πρόγευμα και αναχώρηση για το μοναστήρι του Οσίου Δαυίδ του γέροντα στις Ροβιές. Πρόκειται ένα μεταβυζαντινό μοναστήρι σε επιβλητικό τοπίο, που ιδρύθηκε το 16ο αιώνα από τον όσιο Δαυίδ και ανακαινίστηκε το 1877. Το μοναστήρι έχει μέσα κι έξω βρύσες με κρυστάλλινο νερό από το οποίο θα πάρουμε, αφού προσκυνήσουμε χρόνος ελεύθερος στους εκδρομείς και στην συνέχεια επίσκεψη στην Λίμνη για καφέ. Το μεσημέρι επιστροφή στο ξενοδοχείο, γεύμα και ξεκούραση. Το απόγευμα επίσκεψη στην σπηλιά του Σίλα και στα λουτρά Το βράδυ Χριστουγεννιάτικο Δείπνο. Διανυκτέρευση.
ΗΜΕΡΑ 3η : ΙΣΤΙΑΙΑ . Πρόγευμα και αναχώρηση δια μέσο πύργου, Ωρεών (στάση για καφέ) και άφιξη στην Ιστιαία εμπορικό κέντρο της βόρειας Εύβοιας με ευρύχωρη πλατεία και μερικά πέτρινα αρχοντικά, έργα τέχνης Θεσσαλών μαστόρων από τα Αμπελάκια. Χρόνος ελεύθερος στους εκδρομείς για περιήγηση στην πόλη. Μπορείτε να επισκεφτείτε την εκκλησία του Αγ. Νικολάου με σημαντικές τοιχογραφίες. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για γεύμα και ξεκούραση. Το απόγευμα επίσκεψη στον Αγ. Γεώργιο. Διανυκτέρευση.
ΗΜΕΡΑ 4η : ΑΙΔΗΨΟΣ - ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ- ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Πρόγευμα και αναχώρηση μέσω Αγιόκαμπου – Γλύφας για το Πήλιο όπου θα έχουμε χρόνο για περιήγηση και γεύμα στα γραφικά χωριά Πορταριά, Μακρινίτσα. Μετά το γεύμα αναχώρηση για τη Θεσσαλονίκη δια μέσου Τεμπών ( στάση για καφέ). Άφιξη στη Θεσσαλονίκη το βράδυ.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ
ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 160 €
ΤΙΜΗ ΜΕ ΔΚΤ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ: 125 €
ΤΙΜΗ ΜΕ ΔΚΤ ΕΟΤ: €
ΤΙΜΗ ΜΕ ΔΚΤ ΟΓΑ: 115 €
ΤΙΜΗ ΜΕ ΔΚΤ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΟΓΑ: 45 €

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
 • Μεταφορά με πούλμαν του γραφείου μας
 • Τις διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο με πρωινό
 • Τις ξεναγήσεις – περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα
 • Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας
 • Τα εισιτήρια του F/B για Αγιόκαμπο – Γλύφα
 • Το Χριστουγεννιάτικο Δείπνο
 • Δεν περιλαμβάνει ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα σαν προαιρετικό.

  Τρόπος Εκδρομής : ΟΔΙΚΗ   ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΗ   
  Η Εκδρομή δημοσιεύτηκε την: 23.11.2011, στην κατηγορία ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ και έχει διαβασθεί από 768 επισκέπτες.
  Βαθμολογείστε το πρόγραμμα της εκδρομής

   

  Βαθμολογία: 0, σε 0 ψήφους
  Εγνατία 79 (2ος όροφος) 546 35 Θεσσαλονίκη
  Τηλ. +30 2310 233236. FAX +30 2310 233584
  ΑΡ. ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ ΕΟΤ 09.33.Ε.61.00.00505.00