ΕΚΔΡΟΜΕΣ

Κατηγορίες Εκδρομών:Αναζήτηση

Λέξη(εις) αναζήτησης:

Κατηγορία Εκδρομής:

Τιμοκατάλογος Πάσχα

Γενικοί όροι

Αρχική εκδρομών » Κατηγορία Εκδρομής: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ » Προορισμός: ΘΡΑΚΗ - ΕΒΡΟΣ - ΚΕΣΑΝΗ (ΤΟΥΡΚΙΑ)
• ΘΡΑΚΗ - ΕΒΡΟΣ - ΚΕΣΑΝΗ (ΤΟΥΡΚΙΑ)
Αναχωρήσεις : 30/12/2011

Ημέρες Εκδρομής : 4

Περιληπτικά :

ΞΑΝΘΗ - ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ ( ΛΙΜΝΗ ΒΙΣΤΟΝΗΣ) - ΚΟΜΟΤΗΝΗ - ΚΕΣΑΝΗ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ - ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ - ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ - ΣΟΥΦΛΙ - ΔΑΣΟΣ ΔΑΔΙΑΣ - ΠΑΡΑΝΕΣΤΙ - ΔΡΑΜΑ - ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑ

Πρόγραμμα Εκδρομής


1η ΗΜΕΡΑ: ΘΡΑΚΗ – ΚΑΒΑΛΑ – ΞΑΝΘΗ - ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ (ΛΙΜΝΗ ΒΙΣΤΟΝΗΣ)- ΚΟΜΟΤΗΝΗ . Αναχώρηση από το γραφείο μας ώρα 08.00 με πρώτη στάση στην Ξάνθη. Επίσκεψη στην παλιά και χρόνος ελεύθερος στους εκδρομείς για βόλτα και καφέ. Επόμενη στάση το Πόρτο Λάγος και η λίμνη Βιστονίδα, όπου θα έχουμε χρόνο βόλτα. Στην συνέχεια αναχώρηση για Κομοτηνή. Άφιξη στο ξενοδοχείο γεύμα. και τακτοποίηση. Το βράδυ δείπνο. Χρόνος ελεύθερος για βόλτα στην πόλη της Κομοτηνής. Διανυκτέρευση.
2η ΗΜΕΡΑ: ΚΕΣΑΝΗ (ΤΟΥΡΚΙΑ) - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ Πρόγευμα και αναχώρηση για ημερήσια εκδρομή στην Κεσάνη με ενδιάμεση στάση για καφέ στα σύνορα. Αγορές από τα αφορολόγητα και διέλευση συνόρων. Άφιξη στην Κεσάνη όπου θα έχουμε χρόνο για περιήγηση και βόλτα στην αγορά της πόλης. Μετά το γεύμα θα αναχωρήσουμε για επιστροφή στην Ελλάδα. Διέλευση συνόρων και στάση για καφέ στην Αλεξανδρούπολη, χρόνος ελεύθερος για βόλτα στην Παραλία. Αναχώρηση και άφιξη στο ξενοδοχείο. Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν. Διανυκτέρευση.
3η ΗΜΕΡΑ: ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ- ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ- ΔΑΣΟΣ ΔΑΔΙΑΣ – ΣΟΥΦΛΙ. Πρόγευμα και αναχώρηση για Ορεστιάδα με ενδιάμεση στάση για καφέ στο Σουφλί όπου θα επισκεφτούμε το αρχοντικό Κουρτίδη όπου παρουσιάζεται η ιστορία του μεταξιού. Άφιξη στην Ορεστιάδα και χρόνος ελεύθερος να περιηγηθούμε την πόλη και αξιοθέατα της. Επόμενη στάση στο Διδυμότειχο όπου θα περιηγηθούμε την πόλη όπου θα δούμε τα βυζαντινά και οθωμανικά αξιοθέατα. Γεύμα στην περιοχή του δάσους της Δαδιάς. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και ξεκούραση. Το απόγευμα δείπνο και χρόνος ελεύθερος στους εκδρομείς. Διανυκτέρευση.
4η ΗΜΕΡΑ: ΝΕΣΤΟΣ - ΠΑΡΑΝΕΣΤΙ - ΔΡΑΜΑ – ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Πρόγευμα και αναχώρηση για επίσκεψη στην περιοχή του ποταμού Νέστου και στην Σταυρούπολη όπου θα έχουμε χρόνο για καφέ. Επόμενη στάση στο Παρανέστι όπου θα έχουμε χρόνο για βόλτα και επίσκεψη στο μουσείο Φυσικής Ιστορίας. Αναχώρηση και άφιξη στην Δράμα, περιήγηση και χρόνος ελεύθερος για γεύμα. Αναχώρηση για Θεσσαλονίκη με ενδιάμεση στάση για καφέ στην Ασπροβάλτα.
ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 235 €
ΤΙΜΗ ΜΕ ΔΚΤ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ: 170 €
ΤΙΜΗ ΜΕ ΔΚΤ ΟΓΑ: 185 €
ΤΙΜΗ ΜΕ ΔΚΤ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΟΓΑ: 115 €

ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ
 • Η Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν του γραφείου μας.
 • Η Διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο Αρχοντικό Χρήστου και Εύης 4*.
 • Ημιδιατροφή (πρωινό και ένα γεύμα κάθε μέρα 3+3)
 • Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας.
 • Τις περιηγήσεις – ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
 • Το Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν.
 • ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ

  Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό, είσοδοι μουσείων, νυχτερινών κέντρων.

  Τρόπος Εκδρομής : ΟΔΙΚΗ   
  Η Εκδρομή δημοσιεύτηκε την: 23.11.2011, στην κατηγορία ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ και έχει διαβασθεί από 1036 επισκέπτες.
  Βαθμολογείστε το πρόγραμμα της εκδρομής

   

  Βαθμολογία: 0, σε 0 ψήφους
  Εγνατία 79 (2ος όροφος) 546 35 Θεσσαλονίκη
  Τηλ. +30 2310 233236. FAX +30 2310 233584
  ΑΡ. ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ ΕΟΤ 09.33.Ε.61.00.00505.00