ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ – Μ. ΑΓΑΘΩΝΟΣ – ΥΠΑΤΗ – ΒΕΛΟΥΧΙ 4 ΗΜΕΡΕΣ

Κωδικός : ZLK163
Κατηγορία : ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ - ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ
Τύπος : ΟΔΙΚΗ
Χώρα : ΕΛΛΑΔΑ
Νομός : ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ
Προορισμός : ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ
Λεπτομέρειες


Αναχωρήσεις    23/12/2021

ΗΜΕΡΑ 1η : ΘΕΣ/ΝΙΚΗ – ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ 371 χλμ. . Αναχώρηση από το γραφείο μας ώρα 07.00, στάση για καφέ στα Τέμπη. Λάρισα, Λαμία και Άφιξη στο Καρπενήσι, την πρωτεύουσα του Νομού Ευρυτανίας χρόνος ελεύθερος για γεύμα και περιήγηση.  Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ξεκούραση και χρόνος ελεύθερος στους εκδρομείς και δείπνο. Διανυκτέρευση.

ΗΜΕΡΑ 2η : ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ – Μ.ΠΡΟΥΣΟΥ 60 χλμ. . Πρόγευμα και αναχώρηση για τη Μ. Προυσού. Άφιξη και χρόνος ελεύθερος στους εκδρομείς για να παρακολουθήσουμε την λειτουργία. Στην συνέχεια επίσκεψη στο μικρό Χωριό, χρόνος ελεύθερος στους εκδρομείς για γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα ελεύθερο στους εκδρομείς. Το βράδυ Χριστουγεννιάτικο δείπνο. Διανυκτέρευση.

ΗΜΕΡΑ 3η : ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ – ΒΕΛΟΥΧΙ - Λ. ΚΡΕΜΑΣΤΩΝ 140 χλμ. . Πρόγευμα και αναχώρηση για το μαγευτικό Βελούχι. Άφιξη και χρόνος ελεύθερος στους εκδρομείς για καφέ στο hotel Μοντάνα. Στην συνέχεια αναχώρηση για την τεχνητή λίμνη των Κρεμαστών περιήγηση στην περιοχή και χρόνος ελεύθερος στους εκδρομείς για γεύμα.  Επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. Το βράδυ χρόνος ελεύθερος στους εκδρομείς. Δείπνο και διανυκτέρευση.

ΗΜΕΡΑ 4η : ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ – ΥΠΑΤΗ – ΘΕΣ/ΝΙΚΗ 380 χλμ. . Πρόγευμα και αναχώρηση για Υπάτη και τα φημισμένα Λουτρά, χρόνος ελεύθερος και στην συνέχεια αναχώρηση για Θες/νίκη με στάση για καφέ στα Τέμπη. Άφιξη στην Θες/νίκη αργά το βράδυ.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ :  225 €

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
-Μεταφορά με πούλμαν του γραφείου μας.
-Τις περιηγήσεις ξεναγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα.
-Διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Le Cadin 3* με ημιδιατροφή.
- Αρχηγό συνοδό του γραφείου μας.
- Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης.
Δεν περιλαμβάνει ότι  αναφέρεται  στο  πρόγραμμα  σαν προαιρετικό. Εισόδους  μουσείων, νυκτερινών κέντρων. Δημοτικούς φόρους ξενοδοχείου.

Γενικά χαρακτηριστικά
Εικόνες
Επιστροφή

Διεθνείς Λεωφορειακές Γραμμές

buslines


 

Αναζήτηση Εκδρομών