ΛΕΥΚΑΔΑ 6, 5 & 4 ΗΜΕΡΕΣ

Κωδικός : DKH236
Κατηγορία : ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ
Τύπος : ΟΔΙΚΗ
Χώρα : ΕΛΛΑΔΑ
Νομός : ΛΕΥΚΑΔΑΣ
Προορισμός : ΛΕΥΚΑΔΑ
Λεπτομέρειες

 

ΛΕΥΚΑΔΑ 6, 5 & 4 ΗΜΕΡΕΣ

Αναχώρηση

ΗΜΕΡΑ 1η  :  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΣΥΒΟΤΑ – ΠΑΡΓΑ - ΛΕΥΚΑΔΑ 510 χλμ

Αναχώρηση από το γραφείο μας ώρα 07.00  και δια μέσου Γρεβενών (στάση για καφέ), Μετσόβου, Ιωαννίνων,  άφιξη στα Σύβοτα όπου θα κάνουμε στάση για καφέ. Επόμενη στάση στην Πάργα για βόλτα στα γραφικά δρομάκια και γεύμα.  Αναχώρηση μέσω Πρέβεζας και άφιξη στην Λευκάδα τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο και χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

ΗΜΕΡΑ 2η : ΛΕΥΚΑΔΑ- ΖΑΛΟΓΓΟ- ΝΙΚΟΠΟΛΗΣ - ΠΡΕΒΕΖΑ 160χλμ

Πρόγευμα και αναχώρηση για Ζάλογγο όπου οι ηρωικές Σουλιώτισσες γκρεμίστηκαν  με τα παιδιά τους για να μην πέσουν στα χέρια  των Τούρκων. Αναχώρηση και Άφιξη Σε παραλία της Πρέβεζας για μπάνιο και ελεύθερο χρόνο για γεύμα. Στην συνέχεια επίσκεψη στην Αρχαία Νικόπολη. Και στάση στην Πρέβεζα όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα και καφέ στην παραλία και στα γραφικά στενάκια.  Επιστροφή στην Λευκάδα το απόγευμα.  Δείπνο και χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

ΗΜΕΡΑ 3η  : ΛΕΥΚΑΔΑ - ΒΑΣΙΛΙΚΗ – ΣΥΒΟΤΑ 80 χλμ.

Πρόγευμα και περιήγηση ξενάγηση της πόλης, προσκύνημα  στην πολιούχο του νησιού Κα  Φανερωμένη. Στην συνέχεια αναχώρηση για την Βασιλική όπου θα έχουμε χρόνο για καφέ και βόλτα. Επόμενη στάση για γεύμα στα Σύβοτα Λευκάδας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και ξεκούραση. Το απόγευμα θα επισκεφτούμε το Λαογραφικό μουσείο την δημοτική Βιβλιοθήκη, το Μουσείο φωνογράφων το οποίο είναι ατομική συλλογή και περιλαμβάνει ενθυμήματα ρομαντικής Λευκάδος. Χρόνος ελεύθερος στους εκδρομείς. Δείπνο. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση .Διανυκτέρευση.

ΗΜΕΡΑ 4η  : ΛΕΥΚΑΔΑ- ΝΥΔΡΙ  40 χλμ.

Πρόγευμα και επίσκεψη στο Νυδρί  και από εκεί αναχώρηση για προαιρετική εκδρομή στην Ιθάκη – Κεφαλονιά, στην διαδρομή θα  θαυμάσουμε τα πανέμορφα Πριγκιποννήσια,, την Μαδούρη όπου είναι το νεοκλασικό αρχοντικό του Βαλαωρίτη και το Σκορπιό του Ωνάση. Πρώτη στάση στο Φισκάρδο της Κεφαλονιάς και στην συνέχεια αναχώρηση για την Ιθάκη. Άφιξη στο Βαθύ πρωτεύουσα του νησιού. Η θέα  που παρουσιάζεται στον επισκέπτη είναι εντυπωσιακή. Χρόνος ελεύθερος στην διάθεση των εκδρομέων  για  αγορά  στην  κάτασπρη γραφική πολιτεία.. Αναχώρηση για την βόρεια πλευρά του νησιού  το Κιόνι, παραλιακό, παραδοσιακό χωριό που κρίθηκε διατηρητέο. Επιστροφή στη Λευκάδα το απόγευμα. Το βράδυ χρόνος ελεύθερος στους εκδρομείς. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

ΗΜΕΡΑ 5η::  ΛΕΥΚΑΔΑ – ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΗΤΑΣ – ΚΑΘΙΣΜΑ.

Πρωινό και αναχώρηση για τον Άγιο Νικήτα θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για καφέ. Στην συνέχεια θα επισκεφτούμε το Κάθισμα όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για μπάνιο. Γεύμα και επιστροφή στο ξενοδοχείο.  Το απόγευμα δείπνο και βόλτα στην Λευκάδα. Διανυκτέρευση

ΗΜΕΡΑ 6η: ΛΕΥΚΑΔΑ- ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 489ΧΛΜ.

Πρόγευμα και αναχώρηση για Θεσσαλονίκη με πρώτη στάση στο γεφύρι της Άρτας για καφέ και φωτογραφίες. Αναχώρηση για Μέτσοβο (στάση για γεύμα). Επόμενη στάση για καφέ στα   Γρεβενά. Άφιξη στην Θεσσαλονίκη το βράδυ.

ΤΕΛΟΣ   ΕΚΔΡΟΜΗΣ


ΤΙΜΗ   ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΝ ΕΝΘΕΤΟ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟ


ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ  ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

-Η μεταφορά  με πούλμαν  του γραφείου μας.

-Οι περιηγήσεις που αναφέρονται  στο πρόγραμμα .

-Αρχηγό  συνοδό του γραφείου μας.

-Διανυκτερεύσεις  και γεύματα σε ξενοδοχείο επιλεγμένο από τον τιμοκατάλογο μας, .

 

Δεν περιλαμβάνει ότι  αναφέρεται  στο  πρόγραμμα  σαν προαιρετικό. Εισόδους  μουσείων, νυκτερινών κέντρων.

 

Στο 5ημερο πρόγραμμα δεν πραγματοποιείται η 5η ημέρα του προγράμματος

Στο 4ημερο πρόγραμμα δεν πραγματοποιείται η 2η & 5η ημέρα του προγράμματος


Γενικά χαρακτηριστικά
Εικόνες
Επιστροφή


Διεθνείς Λεωφορειακές Γραμμές

buslines

Αναζήτηση Εκδρομών