ΜΕΣΣΗΝΗ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΣΠΑΡΤΗ - ΠΥΛΟΣ - ΜΕΘΩΝΗ - ΚΟΡΩΝΗ 5 & 6 ΗΜΕΡΕΣ

Κωδικός : PQQ379
Κατηγορία : ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ
Τύπος : ΟΔΙΚΗ
Χώρα : ΕΛΛΑΔΑ
Νομός : ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Προορισμός : ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Λεπτομέρειες

 ΗΜΕΡΑ 1η : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΤΡΙΠΟΛΗ - ΜΕΣΣΗΝΗ. Αναχώρηση από το γραφείο μας ώρα 07.00 δια μέσου Τεμπών (στάση για καφέ), Λαμίας (στάση για 30 λεπτά), Ισθμός της Κορίνθου ( στάση για γεύμα), Τρίπολη όπου θα έχουμε χρόνο για καφέ στην μεγάλη πλατεία, άφιξη στην Μεσσήνη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

ΗΜΕΡΑ 2η : ΣΠΑΡΤΗ – ΜΥΣΤΡΑΣ – ΣΠΗΛΑΙΟ ΔΙΡΟΥ – ΑΡΕΟΠΟΛΗ 250 χλμ. . Πρόγευμα και αναχώρηση για το Μυστρά, επίσκεψη στο κάστρο και στην συνέχεια θα επισκεφτούμε την Σπάρτη όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για ψώνια και βόλτα στην πόλη. Επόμενη στάση στο σπήλαιο του Διρού όπου θα έχουμε χρόνο για να το επισκεφτούμε. Αναχώρηση για την Αρεόπολη όπου θα γευματίσουμε. Μετά το γεύμα θα πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής για την Μεσσήνη με ενδιάμεση στάση για  καφέ. Άφιξη στο ξενοδοχείο και ξεκούραση. Διανυκτέρευση.

ΗΜΕΡΑ 3η : ΜΕΣΣΗΝΗ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ 30 χλμ . Πρόγευμα και αναχώρηση για την Καλαμάτα. περιήγηση και ψώνια στην πρωτεύουσα της Μεσσηνίας. Χρόνος ελεύθερος για γεύμα και επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. Το απόγευμα χρόνος ελεύθερος για περιήγηση και καφέ στην πόλη της Μεσσήνης. Διανυκτέρευση.

ΗΜΕΡΑ 4η :ΜΕΣΣΗΝΗ – ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ  365 χλμ. Πρόγευμα και αναχώρηση για την Μονεμβασιά. Άφιξη και περιήγηση στο κάστρο και στον οικισμό. Θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για γεύμα. Αναχώρηση για Μεσσήνη με ενδιάμεση στάση για καφέ. Άφιξη στο ξενοδοχείο και ξεκούραση. Διανυκτέρευση.

ΗΜΕΡΑ 5η : ΠΥΛΟΣ - ΜΕΘΩΝΗ – ΚΟΡΩΝΗ 130 χλμ. Πρόγευμα και αναχώρηση για την Πύλο, όπου θα περιηγηθούμε την όμορφη παραλιακή πόλη και το μουσείο της. Επόμενη στάση η Μεθώνη με το καλά διατηρημένο ενετικό φρούριο, χρόνος ελεύθερος στους εκδρομείς για βόλτα. Στην συνέχεια αναχώρηση και άφιξη στην Κορώνη, γεύμα και χρόνος ελεύθερος για να περιηγηθούμε την πόλη. Επιστροφή στην Μεσσήνη, ξεκούραση και διανυκτέρευση.

ΗΜΕΡΑ 6η : ΜΕΣΣΗΝΗ - ΑΡ. ΟΛΥΜΠΙΑ - ΠΑΤΡΑ – ΘΕΣΣ/ΝΙΚΗ 724 χλμ.

Πρόγευμα και αναχώρηση για την Αρχαία Ολυμπία όπου θα επισκεφτούμε το μουσείο, στάση για καφέ, στην συνέχεια αναχωρούμε για Πάτρα μέσω Πύργου, Άφιξη και στάση στον Αγ. Ανδρέα. Στην συνέχεια,  Ριο – Αντίρριο,  και αναχώρηση για Θεσσαλονίκη με ενδιάμεσες στάσεις για γεύμα και καφέ. Άφιξη στην Θεσσαλονίκη αργά το βράδυ.ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

-Μεταφορά με πολυτελή κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας.

- Αρχηγό συνοδό.

– Διανυκτερεύσεις με πρωινό στο ξενοδοχείο Κλεοπάτρα inn  σε δίκλινα δωμάτια με μπάνιο και wc..

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ: Επιπλέον γεύματα, ποτά, διασκεδάσεις, εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων,

Στην εκδρομή των 5 ημερών παραλείπεται ή 4η ημέρα

 


Γενικά χαρακτηριστικά
Εικόνες
Επιστροφή


Διεθνείς Λεωφορειακές Γραμμές

buslines

Αναζήτηση Εκδρομών