ΘΡΑΚΗ 4 ΗΜΕΡΕΣ

Κωδικός : RDH859
Κατηγορία : ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ - ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ
Τύπος : ΟΔΙΚΗ
Χώρα : ΕΛΛΑΔΑ
Νομός : ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
Προορισμός : ΚΟΜΟΤΗΝΗ
Λεπτομέρειες
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ : 23/12/2021

1η ΗΜΕΡΑ: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ –  ΞΑΝΘΗ – ΚΟΜΟΤΗΝΗ 280 ΧΛΜ .
Αναχώρηση από το γραφείο μας ώρα 08.00 με πρώτη στάση στην Ξάνθη. Επίσκεψη στην παλιά  πόλη και χρόνος ελεύθερος στους εκδρομείς για γεύμα. Στην συνέχεια αναχώρηση για Κομοτηνή. Άφιξη στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση. Το βράδυ δείπνο. Διανυκτέρευση.
2η ΗΜΕΡΑ: ΚΟΜΟΤΗΝΗ – ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ (ΛΙΜΝΗ ΒΙΣΤΟΝΗΣ) 70 ΧΛΜ.
Πρόγευμα και αναχώρηση για την Κομοτηνή όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για καφέ και βόλτα στην πόλη. Επόμενη στάση το Πόρτο Λάγος και η λίμνη Βιστονίδα όπου θα έχουμε χρόνο βόλτα και καφέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο γεύμα και ξεκούραση. Το απόγευμα βόλτα στην Πόλη για να θαυμάσουμε τον Χριστουγεννιάτικο στολισμό, χρόνος ελεύθερος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για το  Χριστουγεννιάτικο δείπνο Διανυκτέρευση.
3η ΗΜΕΡΑ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ- ΔΕΛΤΑ ΕΒΡΟΥ 170 ΧΛΜ.
Πρόγευμα και αναχώρηση για την Αλεξανδρούπολη, άφιξη και χρόνος ελεύθερος για περιήγηση της πόλης και βόλτα στην Παραλία στην συνέχεια θα επισκεφτούμε το Δέλτα του Έβρου. Χρόνο ελεύθερο για γεύμα στην περιοχή. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και ξεκούραση. Το απόγευμα ελεύθερο στην Πόλη της Κομοτηνής. Δείπνο και διανυκτέρευση.
4η ΗΜΕΡΑ: ΝΕΣΤΟΣ - ΚΑΒΑΛΑ – ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 290 ΧΛΜ.
Πρόγευμα και  αναχώρηση για  επίσκεψη στην περιοχή του ποταμού Νέστου και στην Σταυρούπολη όπου θα έχουμε χρόνο για καφέ.  Επόμενη στάση στην Καβάλα όπου θα έχουμε χρόνο για βόλτα στην παραλία της πόλης. Αναχώρηση για Ασπροβάλτα όπου θα έχουμε χρόνο για γεύμα και βόλτα .  Επιστροφή στην Θεσσαλονίκη το απόγευμα

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 245 €

ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ
- Η Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν του γραφείου μας.
- Η Διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο  Chris & Eve  με ημιδιατροφή( 2 δείπνα και 1 μεσημεριανό ) συν το εορταστικό ρεβεγιόν.
- Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας.
- Τις περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
- Φ.Π.Α.
- Ασφάλεια Αστικής  ευθύνης.
-
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ
Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό, είσοδοι μουσείων, νυχτερινών κέντρων.  Από 1η Ιανουαρίου 2018 επιβάλλετε φόρος διαμονής στα ξενοδοχεία ανά δωμάτιο και ανά διανυκτέρευση και καταβάλλεται από τον πελάτη.

Γενικά χαρακτηριστικά
Εικόνες
Επιστροφή

Διεθνείς Λεωφορειακές Γραμμές

buslines


 

Αναζήτηση Εκδρομών