ΛΕΥΚΑΔΑ 4 ΗΜΕΡΕΣ

Κωδικός : TYP561
Κατηγορία : ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ - ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ
Τύπος : ΟΔΙΚΗ
Χώρα : ΕΛΛΑΔΑ
Νομός : ΛΕΥΚΑΔΑΣ
Προορισμός : ΛΕΥΚΑΔΑ
Λεπτομέρειες

Αναχώρηση 23/12/2021

ΗΜΕΡΑ 1η  :  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΣΥΒΟΤΑ – ΠΑΡΓΑ - ΛΕΥΚΑΔΑ 510 χλμ
Αναχώρηση από το γραφείο μας ώρα 07.00  και δια μέσου Γρεβενών (στάση για καφέ), Μετσόβου, Ιωαννίνων,  άφιξη στα Σύβοτα όπου θα κάνουμε στάση για καφέ. Επόμενη στάση στην Πάργα για βόλτα στα γραφικά δρομάκια και γεύμα.  Αναχώρηση μέσω Πρέβεζας και άφιξη στην Λευκάδα τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο και χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.
ΗΜΕΡΑ 2η  : ΛΕΥΚΑΔΑ - ΒΑΣΙΛΙΚΗ – ΣΥΒΟΤΑ Λευκάδας 80 χλμ.
Πρόγευμα και περιήγηση ξενάγηση της πόλης, προσκύνημα  στην πολιούχο του νησιού Κα  Φανερωμένη. Στην συνέχεια αναχώρηση για την Βασιλική όπου θα έχουμε χρόνο για καφέ και βόλτα. Επόμενη στάση για γεύμα στα Σύβοτα Λευκάδας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και ξεκούραση. Το απόγευμα θα επισκεφτούμε το Λαογραφικό μουσείο την δημοτική Βιβλιοθήκη, το Μουσείο φωνογράφων το οποίο είναι ατομική συλλογή και περιλαμβάνει ενθυμήματα ρομαντικής Λευκάδος. Χρόνος ελεύθερος στους εκδρομείς.. Το βράδυ χριστουγεννιάτικο δείπνο. Διανυκτέρευση.
ΗΜΕΡΑ 3η  : ΛΕΥΚΑΔΑ- ΝΥΔΡΙ ( κρουαζιερα ) 40 χλμ.
Πρόγευμα και επίσκεψη στο Νυδρί  και από εκεί αναχώρηση για προαιρετική εκδρομή στην Ιθάκη – Κεφαλονιά, στην διαδρομή θα  θαυμάσουμε τα πανέμορφα Πριγκιποννήσια,, την Μαδούρη όπου είναι το νεοκλασικό αρχοντικό του Βαλαωρίτη και το Σκορπιό του Ωνάση. Πρώτη στάση στο Φισκάρδο της Κεφαλονιάς και στην συνέχεια αναχώρηση για την Ιθάκη. Άφιξη στο Βαθύ πρωτεύουσα του νησιού. Η θέα  που παρουσιάζεται στον επισκέπτη είναι εντυπωσιακή. Χρόνος ελεύθερος στην διάθεση των εκδρομέων  για  αγορά  στην  κάτασπρη γραφική πολιτεία.. Αναχώρηση για την βόρεια πλευρά του νησιού  το Κιόνι, παραλιακό, παραδοσιακό χωριό που κρίθηκε διατηρητέο. Επιστροφή στη Λευκάδα το απόγευμα. Το βράδυ χρόνος ελεύθερος στους εκδρομείς. Δείπνο. Διανυκτέρευση.
ΗΜΕΡΑ 4η: ΛΕΥΚΑΔΑ- ΠΡΕΒΕΖΑ –ΜΕΤΣΟΒΟ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 489ΧΛΜ.
Πρόγευμα και αναχώρηση για Θεσσαλονίκη με πρώτη στάση στην Πρέβεζα για καφέ και βόλτα στα γραφικά στενάκια και στην παραλία. Αναχώρηση για Μέτσοβο (στάση για γεύμα). Επόμενη στάση για καφέ στα   Γρεβενά. Άφιξη στην Θεσσαλονίκη το βράδυ.
ΤΕΛΟΣ   ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΛΕΥΚΑΣ 3*   στην Λευκάδα ( ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ )  179  €
ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΗΓΑΣΟΣ 3* στην Νηκιάνα ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ  195 €


ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ  ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
-Η μεταφορά  με πούλμαν  του γραφείου μας.
-Οι περιηγήσεις που αναφέρονται  στο πρόγραμμα .
-Αρχηγό  συνοδό του γραφείου μας.
-Διανυκτερεύσεις  και γεύματα σε ξενοδοχείο επιλεγμένο από τον τιμοκατάλογο μας,.
-Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης.
Δεν περιλαμβάνει ότι  αναφέρεται  στο  πρόγραμμα  σαν προαιρετικό. Εισόδους  μουσείων, νυκτερινών κέντρων. Από 1η Ιανουαρίου 2018 επιβάλετε φόρος διαμονής στα ξενοδοχεία ανά δωμάτιο και ανά διανυκτέρευση και καταβάλλεται από τον πελάτη

Γενικά χαρακτηριστικά
Εικόνες
Επιστροφή

Διεθνείς Λεωφορειακές Γραμμές

buslines


 

Αναζήτηση Εκδρομών